250 g sokeria ja
3 munaa vatkataan vaahdoksi.
250 g voita sulatetaan ja lisätään vähän jäähtyneenä taikinaan.
250 g perunajauhoja, joihin on sekoitettu
1 tasa tl leivinjauhetta siivilöidään ja sekoitetaan taikinaan.

Vuoan jauhottamiseen esim. karkeita riisijauhoja, jos teet kakusta gluteenittoman.

Paistetaan isossa hyvin voidellussa ja jauhotetussa rengasvuoassa 175 asteessa vähintään 45 minuuttia. Kokeile kypsyyttä tikulla. Anna jäähtyä vuoassa. Aseta lautanen vuoan päälle ja käännä varovasti, sillä kakku on murea. Suklaakuorrutus sopii hyvin kakkuun ja pitää sen kasassa leikattaessa.

Suklaakuorrutus

100 g voita sulatettuna
1 pieni paketti tomusokeria
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
3 rkl kahvia tai sitruunamehua

Sekoitetaan ja annetaan jähmettyä hiukan kiinteämmäksi ja levitetään jäähtyneen kakun päälle. Pane kakku hetkeksi jääkaappiin ennen leikkausta.