Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.

400-500 g bataattia
Pilko halkaisijaltaan 1cm:n tikuiksi ja laita pyöreäpohjaiseen kulhoon.

2 rkl tapiokatärkkelystä (Jos voit syödä maissia maissitärkkelyskin käy.)
1-2 tl suolaa
mustapippuria maun mukaan
1/2 tl kurkumaa
Sekoita keskenään ja sitten bataattitikkuihin kunnes ovat tarttuneet tasaisesti tikkujen pintaan.

3 rkl oliiviöljyä tai camelinaöljyä
Lisää bataattien päälle ja sekoita kunnes öljy on sekoittunut tasaisesti bataattien pinnalle.

Levitä bataatit uunipellille leivinpaperin päälle tasaisesti ja laita ne kuumaan uuniin ja paista 15 minuuttia tai kunnes bataatit ovat kypsiä. Kun käännät bataatit paistamisen puolessavälissä saat tasaisen ruskeita ranskalaisia.