2 tl kumariinitonta kanelia
1 tl pomeranssin kuorta
1 tl inkivääriä
½ tl neilikkaa
½ tl maustepippuria
¼ tl suolaa
1 dl intiaanisokeria tai kookossokeria
1 dl tummaa siirappia
- kiehauta
100 g laktoositonta voita tai margariinia
- lisää ja sulata sekoitellen
1 muna
- lisää ja vatkaa
5 dl ohuita riisijauhoja
½ dl chia-jauhoja
1 tl ruokasoodaa
- sekoita ensin keskenään ja sitten mausteseokseen
- anna tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään
- kaulitse ja leivo piparkakuiksi
- chia-jauhojen ansiosta taikina on helposti kaulittava ja valmiit piparit rapeita, mutta koossa pysyviä
- paista 225 asteessa noin 5-8 minuuttia
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.