Taikina:
3 dl mantelimaitoa
1 rkl psylliumia
- sekoita ja anna turvota 10 min.
½ - 1 tl hunajaa, agavesiirappia tms. makeaa
1 kpl muna
- lisää maitoon ja sekoita
4 dl karkeaa Semperin luontaisesti gluteenitonta jauhoseosta
1 1/2 dl tummia riisijauhoja
½ dl kookosjauhoja
½ dl tapiokatärkkelystä
1 tl suolaa
3 tl leivinjauhetta
1/3 tl soodaa
- mittaa yleiskoneen kulhoon ja sekoita
- lisää maitoseos ja sekoita pitempään
100 g pehmeää laktoositonta voita
- lisää ja vaivaa vielä vähän aikaa
Täyte:
25 g pehmeää voita
2 punttia persiljaa silputtuna
1 tl kuivattua oreganoa
1 tl kuivattua basilikaa
½ tl kuivattua timjamia
- kaulitse taikina suorakaiteen muotoiseksi ja levitä voi sille
- ripottele persilja ja kuivatut yrtit tasaisesti
- kääri pitkältä sivulta rullaksi, sulje sauma ja käännä se alaspäin
- nosta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille kulmittain
- tasoittele, sulje vielä päät ja voitele munalla
- paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia
YRTTIRULLAT
- leikkaa rullasta 2-3 cm:n viipaleita ja aseta ne paperivuokiin
- paista 20-25 minuuttia
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.